Voordelen

De voordelen van infrarood verwarmingsfolie & vloerverwarming

1) Duurzaam

Infrarood verwarmingsfolie is een innovatieve oplossing die op dit moment het best betaalbare en goedkoopste verwarmingssysteem is. De aanschafkosten zijn laag en de verbruikskosten zijn vergelijkbaar met een gaskachel.

Gebruik de app TERMOFOL om zo nog nauwkeurige afstellingen te maken van de temperatuur in uw huis. De app zal uw verbruik monitoren en kostenbesparende aanbevelingen aangeven. Zo houdt u het lekker warm in huis tegen de laagste kosten!

Termofol garandeert een hoogwaardig product en geeft een gebruikersgarantie van maar liefst 10 jaar!

Voordelen

2) Gezonde leefomgeving

Infrarood verwarmingsfolie is zeer gebruiksvriendelijk. Het wordt toegepast als verwarmingsoppervlak waar de warmte geleidelijk door de hele ruimte wordt gestuurd.

Het systeem geeft geen droge lucht en zwevend huisstofmijt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van een heerlijke temperatuur zonder zorgen.

3) Milieuvriendelijk

Infrarood verwarmingsfolie is een ecologisch verwarmingssysteem en volledig compatibel met universele stroom (RES). In ons aanbod vindt u verwarmingsfolie met gelijkstroom en wisselstroom, zodat we de mogelijkheid kunnen bieden om ook het systeem aan te sluiten op zonne- en/of windenergie. Welke optie u ook kiest, het systeem draagt bij aan milieuvriendelijke en duurzame oplossingen.

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs