Voordelen infrarood verwarming

Kies ook voor infrarood verwarming

Bent u benieuwd naar de voordelen van infrarood verwarming? Kom dan in contact met Termofol. Termofol is importeur en leverancier van infrarood verwarmingsfolie. Zowel particulieren als bedrijven bestellen bij ons hun nieuwe verwarming. Onze infrarood verwarming is overal aan te leggen. Het biedt uw vloer, maar ook uw muren en plafond vele voordelen. Wij bieden u na de installatie van uw verwarming de keuze uit verschillende handige thermostaten. Hierdoor ontdekt u meteen één van de belangrijkste voordelen van infrarood verwarming: de gebruiksvriendelijkheid!

Algemene informatie over onze infrarood verwarming

Als we u willen wijzen op de voordelen van onze verwarming, is het voldoende algemene informatie over infrarood verwarmingsfolie te delen. Infrarood verwarmingsfolie is een hoogwaardig product. De warmte in deze verwarming wordt opgewekt door elektrische weerstand op speciale grafiet verwarmingsstrips in het folie. Het folie is flinterdun, waardoor u geen bruikbare ruimte verliest in uw woonkamer, keuken, badkamer of kantoor. Daarnaast werkt verwarmingsfolie stukken effectiever dan een verwarming met kabels of matten. Tot slot verbruikt ons verwarmingsfolie tot wel 50% minder energie dan verwarmingsmatten. De kwaliteit van de afwerking van deze verwarmingssoort in combinatie met de brede functionaliteiten ervan maakt infrarood verwarmingsfolie tot een uitstekende oplossing voor de verwarming van uw woning of bedrijfspand.

Ontdek de voordelen van verwarmingsfolie

Nu u de algemene informatie over ons verwarmingsfolie heeft gelezen, is het tijd in te zoomen op de vele voordelen ervan. Laten we beginnen met het voordelige gebruik. De aanschafprijs voor onze verwarmingsfolie is goed betaalbaar. Daarnaast zijn de verbruikskosten van deze infrarood verwarming vergelijkbaar met een gaskachel. Omdat de warmte zeer gelijkmatig door de ruimte verspreid wordt, hoeft u geen extra verwarmingsapparaten meer aan te schaffen. Een ander mooi voordeel is dat verwarmen met infrarood de lucht in een ruimte niet droog maakt. Bovendien wordt er geen stof in beweging gebracht. Het is daardoor een uitstekende keus voor mensen met allergieën. Dat deze verwarmingsmethode erg milieuvriendelijk is, zal u niet verrassen. U kunt bij ons verwarmingsfolie bestellen op gelijkstroom en wisselstroom. Dus ook als u uw energie opwekt met zonne- of windenergie, is onze verwarming uitermate geschikt.

Voordelen op een rij

Om het u wat eenvoudiger te maken, zetten we graag wat voordelen van infrarood verwarming voor u op een rij. Kiest u ervoor uw woning of bedrijfdspand te verwarming met ons verwarmingsfolie? Dan kiest u voor:

  • Geen warmteverlies
  • Een onderhoudsvrije verwarming
  • Zeer nauwkeurige temperatuurregeling
  • Lage investerings- en operationele kosten
  • Ruimtebesparing; u heeft geen boiler of kachels nodig
  • Geen risico’s op koolmonoxidevergiftiging of een explosie
  • Duurzaamheid: verwarmingsfolie heeft een levensduur van 100 jaar

Bent u al overtuigd van onze infrarood verwarming en haar vele voordelen? Plaats direct een bestelling!

Maak gebruik van de vele voordelen van infrarood verwarming

Wilt u uw huis of bedrijfspand milieuvriendelijk, energiezuinig en gebruiksvriendelijk verwarmen met infrarood verwarming? Plaats dan vandaag nog een bestelling en geniet zelf ook van de vele voordelen van ons verwarmingsfolie. Met vragen mag u bellen naar 026-2022088, mailen naar info@termofol.nl of vraag een offerte aan via ons online contactformulier. Ontdek de vele voordelen van infrarood verwarming!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs