Vloerverwarming

Vloerverwarming met infrarood verwarmingsfolie

Infrarood vloerverwarming kan aanzienlijke vermindering aanbrengen van de gemiddelde temperatuur van de lucht zonder dat het comfort in de kamers daalt. Geschat wordt dat deze moderne oplossing kan leiden tot besparing tot 20% van de energie die nodig is om uw huis te verwarmen. De hoge kwaliteit, brede functionaliteit en relatief lage kosten verhogen het verwarmingscomfort aanzienlijk in een flat, huis of kantoor.

Infrarood vloerverwarming is praktisch onzichtbaar, maar zeker een unieke warmtebron die ons de mogelijkheid biedt van een regeling van de ruimte, zonder dat de bruikbare oppervlakte vermindert hoeft te worden. Opmerkelijk is vooral een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid van 10 jaar garantie.

Wij bieden u de infrarood vloerverwarming in twee systemen:

  • Directe infrarood vloerverwarming – het systeem rechtstreeks geïnstalleerd onder een warmte laag waar tapijt, vloerbedekking of laminaat de toplaag vormen.
  • Vloerverwarming accumulatie – het systeem geïnstalleerd onder een warmte laag waar plaklaminaat, pvc of parket de toplaag vormen.
Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs