Verwarmingsmatten

Verwarmingsmat voor vloerverwarming

Verwarmingsmat voor directe vloerverwarming Termofol

Elektrische Termofol verwarmingsmatten kunnen worden gebruikt als basisverwarming van badkamers of als verwarmingsinstallatie voor een kamer, wat het comfort van een warme vloer oplevert. Onze verwarmingsmatten worden in sets klaar voor montage aangeboden met een garantie van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Als enige bedrijf op de markt bieden wij verwarmingsmatten aan die vrij zijn van elektromagnetische velden! De verwarmingsmat  is een verwarmingskabel die is bevestigd aan het glasvezelnetwerk

Prijzen

Bad-/keuken matten:                               

2 m2 met thermostaat €126,54 excl. BTW

2.5 m2 met thermostaat €135,08 excl. BTW

3 m2 met thermostaat €152,16 excl. BTW

3.5 m2 met thermostaat €163,54 excl. BTW

4 m2 met thermostaat €172,08 excl. BTW

4.5 m2 met thermostaat €183,00 excl. BTW

5 m2 met thermostaat €191,98 excl. BTW

6 m2 met thermostaat €220,44 excl. BTW

Toepassing van verwarmingsmatten

We plaatsen verwarmingsmatten op de vloer, dompelen het onder met flexibele lijm voor vloerverwarming en maken vervolgens een toplaag van keramische tegels.

Het gebruik van verwarmingsmatten voor vloerverwarming is een eenvoudige installatie oplossing, waarbij het vloerniveau niet wordt verhoogd.

De voordelen

  • Het hoogste niveau van veiligheid van het vloerverwarmingssysteem: Ontworpen om een ​​gezonde omgeving te creëren zonder een elektromagnetisch veld. Brandgevaar wordt geminimaliseerd door isolatie met 3 lagen en afscherming tegen vlamvertragende isolatie.
  • Goedkope zonverwarming: Verwarming met verwarmingsmatten wordt alleen op de plaats van gebruik geïnstalleerd, waardoor het comfort van een warme vloer met lage investeringsuitgaven wordt geboden.
  • Levensduur: We garanderen de hoogste kwaliteit van onze producten, daarom bieden we 25 jaar garantie aan.
  • Ecologisch verwarmingssysteem: Geen stof, lawaai of vervuiling. Elektrische vloerverwarming is een milieuvriendelijk verwarmingssysteem.

Diagram van de installatie van de verwarmingsmat in een direct vloerverwarmingssysteem

1. Een goede dekvloer

2. Verwarmingsmat

3. Flexibele lijm voor vloerverwarming

4. Keramische tegels

INFORMATIE AANVRAGEN