Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie Brabanthallen | 9,10,11 oktober 2018

Volgende week vindt de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen en ook Termofol is natuurlijk aanwezig op de beurs. De Vakbeurs Energie is het leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing. Op deze Vakbeurs kunnen wij als Termofol natuurlijk niet ontbreken. Naast ons zijn er nog zo’n 350 exposanten die allemaal met energie te maken hebben. Bezoek ons op stand 03.B075 voor een kopje koffie en een informatief gesprek.

De mogelijkheden op de markt van elektrische vloerverwarming nemen toe, zeker met het nieuws rondom het dichtdraaien van de gaskraan en de aangescherpte bouwregels voor de nieuwbouw (keurmerk BCRG). Termofol vertelt u graag meer over hoe all-electric wonen en verwarmen de toekomst is.

Onze producten en systemen worden continu doorontwikkeld. Alle relevante informatie hierover vindt u op onze website www.termofol.nl. Mocht u interesse hebben of graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op via 026-2022088 of mail naar info@termofol.nl

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs