Muurverwarming

Elektrische muurverwarming

Verwarming van de wand zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling over de gehele hoogte van de ruimte. Er is geen luchtcirculatie vanwege de warmte die de kamer door straling geeft. Elementen van de afwerking van de muren zijn gipsplaten met of zonder afwerking, gelamineerde platen of wandpanelen.

De plafondverwarming is geïnstalleerd op de plaatsen waar de vloerverwarming of muurverwarming niet mogelijk is vanwege het gebrek aan vrije ruimte. (bijvoorbeeld een opbouwvloer, een dik tapijt of een opbouwwand)

Radiatoren

Wij bieden infrarood verwarmingsfolies met een vermogen van 400W / m2 die kan worden gebruikt om uw eigen radiator te creëren. Bij het installeren van de infrarood verwarmingsfolie achter gipsplaten of natuursteen verkrijgen wij een verwarming met een laag elektriciteitsverbruik, hoge efficiëntie en dankzij de temperatuurregelaar hebben wij de volledige controle over de temperatuur. Daarnaast zal onze verwarming ongeveer 30% minder elektriciteit verbruiken in vergelijking met het volledige vermogen.

Verwarmde spiegels

Het gebruik van infrarood verwarmingsfolie achter een spiegel zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat (condensvorming) en bovendien zal de spiegel veranderen in een radiator. De radiator, in dit geval de spiegel biedt de mogelijkheid om het thermisch comfort van de badkamer in een korte tijd te verhogen.

Verwarmen van openbare gebouwen

Infrarood verwarmingsfolie is ideaal als verwarmingselement in de primaire verwarmingssystemen van openbare gebouwen. Snelle opwarming zorgt voor lage operationele kosten en de straling verwarmt de bezoekers in een korte tijd. Wij installeren zonale systemen waarmee wij een zone kunnen activeren, afhankelijk van het aantal bezoekers.

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs