Laminaat vloerverwarming

Laat ons verwarmingsfolie onder uw laminaat leggen

Wilt u onder uw laminaat vloerverwarming aangelegd hebben? Neem dan eens een kijkje bij Termofol. Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor ingenieus verwarmingsfolie. Dit is stukken voordeliger en veel efficiënter dan verwarmingsmatten of -kabels. Onze vloerverwarming is bovendien zo dun, dat het uiterst eenvoudig onder laminaat gelegd kan worden. En u hoeft daardoor ook geen verwarming meer in het zicht te hebben! Heeft u interesse in onze vloerverwarming? Wij hebben ook voor onder uw laminaat de juiste vloerverwarming!

Kies voor onze duurzame en energiezuinige vloerverwarming

Wellicht weet u al wel van het bestaan af van vloerverwarming voor in een badkamer. Maar wist u ook al dat onze verwarmingsfolie uitermate geschikt is voor onder laminaat? Het infrarood verwarmingsfolie dat wij importeren en leveren is in twee verschillende varianten verkrijgbaar als vloerverwarming: als directe infrarood vloerverwarming en als vloerverwarming accumulatie. Beide systemen worden rechtstreeks onder een warmtelaag geïnstalleerd. Eerstgenoemde optie is geschikt voor tapijt, vloerbedekking en laminaat, de tweede optie is bedoeld voor plaklaminaat, pvc of parket. Laat ons u verder adviseren over een eventuele ondervloer onder het laminaat bij deze vloerverwarming.

Geniet van de volgende voordelen met vloerverwarming onder laminaat

Graag sommen wij wat interessante voordelen op van onze verwarmingsfolie. Zo zorgt het folie ervoor dat de warmte in uw woonkamer, keuken of keuken zeer gelijkmatig wordt verdeeld. U heeft dus geen hele warme of nog koude plekken meer, wat bij bijvoorbeeld verwarmingskabels- of matten wel het geval is. Een ander belangrijk voordeel is dat ons verwarmingsfolie tot wel 50% minder energie verbruikt dan de eerder genoemde verwarmingsmatten. Deze financiële voordelen ziet u ook weer terug in de lage aanschaf- en installatiekosten. En u hoeft zich niet druk te maken om dure onderhoudskosten, want onze vloerverwarming behoeft geen onderhoud. Onze verwarmingsfolie gaat tot wel 100 jaar mee!

Zo werkt onze vloerverwarming

Heeft u al een bepaalde ondervloer onder uw laminaat liggen? Omdat onze vloerverwarming flinterdun is, hoeft u niet te vrezen dat uw vloer veel zal verhogen. Wij leggen u graag uit hoe onze verwarmingsfolie, ondanks zijn dunne eigenschap, zo enorm goed werkt. Dit komt omdat de warmte op speciale verwarmingsstrips van grafiet opgewekt wordt door elektrische weerstand. Deze verwarmingsmethode is zeer veilig, energiezuinig en nauwkeurig. Zeker met de thermostaten die wij aanbieden. U kunt kiezen voor een eenvoudig standaardmodel met een gebruiksvriendelijke functie voor de temperatuurinstelling of een technologisch geavanceerde model met touch-screen display. Wij geven u desgewenst graag advies.

Laat ons onder uw laminaat vloerverwarming leggen

Heeft u behoefte aan vloerverwarming in uw woonkamer, keuken of keuken? Ons verwarmingsfolie kan prima onder uw laminaat gelegd worden. Plaats direct een bestelling, bel naar 026-2022088, stuur een mail naar info@termofol.nl of vraag via ons online contactformulier een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u door uw gewenste vloerverwarming te leveren en te leggen. Wij komen uw gewenste verwarmingsfolie niet alleen leveren, maar komen, desgewenst op uw ondervloer onder het laminaat, de vloerverwarming voor u leggen!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs