Infraroodverwarming wanden

Laat ons verwarmingsfolie in uw wanden aanbrengen

Heeft u interesse in infraroodverwarming voor uw wanden? Kijk eens rond in het assortiment van Termofol. Daar vinden zowel particulieren als bedrijven ingenieus verwarmingsfolie. Omdat dit flinterdun en uiterst efficiënt is, is het zeer geschikt als muurverwarming. Al vele bedrijven en particulieren hebben de voordelen ontdekt van infraroodverwarming. Zo is de aanschafprijs erg betaalbaar, verbruikt onze verwarmingsfolie erg weinig energie en is het enorm ruimtebesparend. Wilt u ontdekken hoe onze infrarood folie warmte uit uw wanden straalt? Laat ons infraroodverwarming in uw wanden monteren!

Redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Het verwarmen van wanden zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling over de gehele hoogte van een ruimte. Er is bovendien geen luchtcirculatie. Er wordt dus geen lucht en daardoor ook geen stof in beweging gebracht. Infrarood muurverwarming is daardoor ook dé oplossing voor mensen met allergieën. Zodra onze infraroodverwarming is aangebracht in de wanden van uw woning of bedrijfspand, kunnen deze afgewerkt worden met gipsplaten met of zonder afwerking, gelamineerde platen of wandpanelen. Omdat onze verwarmingsfolie zeer dun is, wordt uw ruimte niet kleiner. Muurverwarming is zeer geschikt voor ruimten waar vloerverwarming of plafondverwarming niet mogelijk of niet gewenst is.

Geniet van de voordelen van infrarood muurverwarming

Infrarood muurverwarming biedt u vele voordelen. Het zorgt er ten eerste voor dat de warmte in uw ruimte gelijkmatig verdeeld wordt. Het is dus niet zo, zoals bij een traditionele verwarming of verwarmingskabels, dat de warmte op één plek blijft zitten. Een tweede voordeel dat we hier willen benoemen, is dat onze muurverwarming tot wel 50% energiezuiniger is dan bijvoorbeeld verwarmingsmatten. U bent bovendien al voordelig uit bij de aanschaf. De aanschafkosten zijn namelijk ook nog goed betaalbaar. Tot slot is er het gebrek aan onderhoudskosten. Onze infraroodverwarming is namelijk onderhoudsvrij en gaat zeker zo’n 100 jaar mee!

Ontdek onze mogelijkheden in radiotoren

Wij bieden infraroodverwarming met een vermogen van 400W/m². Hierdoor kan onze infrarood muurverwarming worden gebruikt om uw eigen radiator te creëren. Bij het installeren van de verwarmingsfolie achter uw wanden verkrijgt u een verwarming met een laag elektriciteitsverbruik, hoge efficiëntie en dankzij de temperatuurregelaar heeft u de volledige controle over de temperatuur. Daarnaast zal onze verwarming een stuk minder elektriciteit verbruiken in vergelijking met het volledige vermogen. Naast dat u onze infraroodverwarming achter gipsplaten, wandpanelen of natuursteen kunt (laten) monteren, is onze muurverwarming ook geschikt voor achter een spiegel. Aldaar zorgt het infrarood folie ervoor dat de spiegel niet beslaat. Bovendien zal de spiegel veranderen in een radiator. Waar kiest u voor?

Kies voor infraroodverwarming voor uw wanden

Wilt u ook graag een ruimte optimaal en comfortabel verwarmen via de wanden? Kies dan voor onze infraroodverwarming. Onze verwarmingsfolie is energiezuinig, onderhoudsvrij, zeer duurzaam en heeft zelfs betaalbare aanschafkosten. Plaats direct uw bestelling! Heeft u vragen? Bel naar 026-2022088, stuur een mail naar info@termofol.nl of vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan via ons online contactformulier. Onze vakmensen komen graag infraroodverwarming in uw wanden installeren.

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs