Infrarood verwarmingsfolie

Infrarood verwarmingsfolie: product van topkwaliteit

Onze infrarood verwarmingsfolie is een product van topkwaliteit en perfect te gebruiken voor vloer-, muur- en plafondverwarming.

Infrarood verwarmingsfolie kan toegepast worden als belangrijkste verwarmingselement voor vloerverwarming, radiatoren (wanden) en plateaus. Niet voor niets is infrarood verwarmingsfolie de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen op het gebied van verwarming van openbare gebouwen.

De infrarood verwarmingsfolie garandeert het hoogst haalbare comfort en de laagste operationele kosten. Met een breed scala aan toepassingen van ons product, zal iedereen de warmte vinden die het beste bij je persoonlijke behoefte past.

termofol voordelen

In tegenstelling tot de publieke opinie over de “dure elektrische verwarming”, veranderd infrarood verwarmingsfolie volledig het gezicht van dit type verwarming. Infrarood verwarmingsfolie verbruikt tot 60% minder energie dan convectie verwarmingssystemen! Ons verwarmingssysteem is van de hoogste kwaliteit. Het product wordt geïnstalleerd  door een erkende installateur en wij geven hierop maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.

In het geval van zelfmontage moet de verbinding door een erkende elektriciën uitgevoerd worden.

Infrarood verwarmingsfolie – Vloerverwarming 21e eeuw:

Op dit moment is er geen betere, meer geavanceerde technologie voorhanden dan verwarming door verhitting van de folie. De hoge kwaliteit van het product voorziet u van het maximale thermische comfort voor de gehele ruimte. De infrarood verwarmingsfolie zorgt voor efficiënte warmte in elke ruimte en dat volledig geautomatiseerd. Infrarood verwarmingsfolie heeft een belangrijke invloed op het welzijn van de personen die in de ruimte verblijven, maar zorgt ook voor een maximum aan comfort.

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs