Infrarood verwarming

Kies ook voor infrarood verwarming!

Termofol is een toonaangevende specialist op het gebied van verwarming via infrarood stralen. Wij importeren, leveren en installeren infrarood thermofolie, de nieuwste techniek op het gebied van infrarood verwarming. Of u nu uw bedrijf wilt moderniseren of uw eigen huis: wij helpen elke klant! Wilt u dus ook energie besparen op uw verwarmingskosten? En zou het ook mooi zijn als u hiermee het milieu helpt? Kies dan voor de infrarood folie van Termofol. Dit flexibele product kan bijna overal geïnstalleerd worden, of het nu in het plafond is, op de vloer of in uw muren. Het kan zelfs worden toegepast in uw caravan of camper! Neem dus gauw contact met ons op als u benieuwd bent naar infrarood verwarming.

Waarom gebruikt Termofol folie voor infrarood verwarming?

Bent u al een beetje bekend met elektrische verwarming via infrarood? Weet u bijvoorbeeld dat er ook verwarmingsmatten bestaan? Waarom kiest Termofol dan voor infrarood folie? Dit verwarmingsfolie (andere naam thermofolie) is zeer flexibel en daarom toepasbaar op veel plekken. Verder verwarmt het oppervlakken veel gelijkmatiger dan verwarmingsmatten of kabels. En ook heel belangrijk: ons folie is veel energiezuiniger dan andere infrarood producten. Het verbruikt bijvoorbeeld 50% minder energie dan verwarmingsmatten! Infrarood thermofolie is eigenlijk een heel bijzonder product. Het gaat namelijk wel 100 jaar mee en is daardoor een heel duurzaam product. Termofol verkoopt twee soorten folie: één met wisselstroom en één met gelijkstroom. Zo is dit product ideaal geschikt om aan te sluiten op zonne- of windenergie. En daarom kiezen wij dus voor infrarood folie. Lees gauw verder voor nog wat voordelen van infrarood verwarming.

Verwarming via convectie of verwarming via infrarood?

Heeft u nu nog radiatoren in elke ruimte? Dan maakt u nu voornamelijk gebruik van convectieverwarming. Deze methode van verwarming verspreidt ongeveer de helft van de warmte via de lucht en de andere helft via straling. Als u kiest voor infrarood verwarming, kiest u voor 100% stralingsverwarming. Wat zijn de voordelen van straling? Het creëert ruimte, bespaart energiekosten en is ook nog eens beter voor uw gezondheid. Was het altijd een puzzel om meubels rondom de radiatoren te verspreiden? Dat wordt dan een zorg minder met infrarood verwarming. U heeft dan namelijk geen radiatoren of boiler meer nodig. Verder zult u merken dat u minder zal uitgeven aan verwarmingskosten. Infrarood folie is namelijk makkelijk te installeren, heeft geen onderhoud nodig en verbruikt evenveel energie als een gaskachel. Twijfelt u nog een beetje aan deze verwarmingsmethode? Lees dan nog even verder: stralingsverwarming is beter voor uw gezondheid. Het brengt namelijk niet de lucht in beweging, zoals wel gebeurt bij radiatoren, waardoor stof niet meer door de ruimte dwarrelt. Erg handig als u last heeft van allergieën of droge ogen.

Kies ook voor de toekomst, kies voor verwarming via infrarood

Hebben we u overtuigd, wilt u ook zo’n modern systeem om uw huis of bedrijfspand te verwarmen? Neem dan nu contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Heeft u nog vragen over ons infrarood folie? Bel ons dan op 026-2022088 of mail naar info@termofol.nl. Wij zullen er voor zorgen dat uw pand zo goed mogelijk wordt verwarmd met onze infrarood verwarming!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs