Infrarood verwarming woonkamer

Kies voor infrarood verwarming

Overweegt u infrarood verwarming in uw woonkamer te laten installeren? Kom dan in contact met Termofol. Onze infrafood verwarmingsfolie biedt vele voordelen. Als u deze verwarming laat installeren in uw woonkamer, dan beschikt u uiterst veilig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk van heerlijke, gelijk verdeelde warmte. Al vele bedrijven en particulieren zijn overgestapt op onze infrarood verwarmingsfolie. Wist u al dat onze infrarood verwarming overal is aan te leggen? Niet alleen in uw vloer, maar ook in uw wanden en plafond. Daarnaast is deze verwarming uiterst nauwkeurig in te stellen met onze handige thermostaten. Kortom, kies ook voor infrarood verwarming in uw woonkamer!

Dit wilt u weten over onze infrarood verwarming

Als u de vloer, wanden of plafond van uw woonkamer laat voorzien van onze verwarming, dan geniet u van vele voordelen. Onze infrarood verwarmingsfolie is namelijk een zeer hoogwaardig product. Wat deze verwarming bijzonder maakt, is dat het bestaat uit speciale grafiet verwarmingsstrips. De elektrische weerstand tussen deze strips wekt warmte op. Het infrarood folie is bovendien flinterdun. U verliest dus totaal geen ruimte, wat bij een radiator of traditionele verwarming wel het geval is. Waar we u verder nog op willen wijzen, is dat onze infrarood verwarmingsfolie een stuk energiezuiniger is dan bijvoorbeeld verwarmingsmatten. U bespaart tot wel 50%! Kies ook voor de brede functionaliteiten en de hoogstaande kwaliteit van de afwerking van deze verwarmingssoort. Vraag direct een offerte aan!

Waarom verwarmingsfolie in uw woonkamer?

Onze verwarmingsfolie laten aanleggen in uw woonkamer is om verschillende redenen een erg verstandig besluit. Zo is de aanschafprijs nog goed betaalbaar. Dit financiële voordeel ziet u ook terug in het gebruik. Naast dat onze ingenieuze infrarood verwarming energiezuinig werkt, verdeelt deze de opgewekte warmte zeer gelijkmatig door uw woonkamer. U heeft dus geen warmteverlies en u heeft genoeg aan alleen onze infrarood verwarmingsfolie. Verwarming via infrarood creëert bovendien geen droge lucht en geen luchtcirculatie. Er komt geen dus geen stof in beweging, wat zeer goed is voor mensen met allergieën. Ook als u over zonne- of windenergie beschikt, kunt u uw woonkamer via onze infrarood verwarming verwarmen.

Voordelen van onze verwarming

Kiezen voor infrarood verwarming in uw woonkamer biedt u onder andere onderstaande voordelen:

  • Geen warmteverlies
  • Een onderhoudsvrije verwarming
  • Zeer nauwkeurige temperatuurregeling
  • Lage investerings- en operationele kosten
  • Ruimtebesparing; u heeft geen boiler of kachel nodig
  • Geen risico’s op koolmonoxidevergiftiging of een explosie
  • Duurzaamheid: verwarmingsfolie heeft een levensduur van 100 jaar

Heeft u interesse in onze infrarood verwarming? Gun uw woonkamer dan ook onze infrarood verwarmingsfolie.

Koop infrarood verwarming voor uw woonkamer

Kortom, verwarm uw huis voortaan ook milieuvriendelijk, energiezuinig en uiterst efficiënt met infrarood verwarming. Wij komen onze verwarmingsfolie desgewenst graag voor u installeren in uw woonkamer. Heeft u nog vragen? Bel naar 026-2022088, mail naar info@termofol.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan infrarood verwarming in uw woonkamer!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs