Infrarood verwarming badkamer

Uw badkamer met infrarood verwarming

Zit u te denken over infrarood verwarming voor uw badkamer? Deze elektrische verwarmingsmethode kan in veel situaties uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als u een kleine badkamer heeft of als u het mooi vindt dat de verwarming niet direct zichtbaar is. Termofol importeert, levert en installeert infrarood verwarmingsfolie (ook wel thermofolie genoemd). Dit moderne, duurzame product kan in bijna elke ruimte en elke situatie worden toegepast. Vindt u het ook tijd om wat kosten te besparen en tegelijkertijd een gezonder binnenklimaat te creëren? Vraag Termofol dan om infrarood verwarming in uw badkamer te installeren.

Badkamer infrarood verwarming in uw plafond, muren of vloer

Termofol werkt het liefst met infrarood thermofolie als het gaat om verwarming via infraroodstraling. Dit is namelijk een zeer veelzijdig product: het is flexibel en kan op veel verschillende oppervlakken gebruikt worden. Wij gebruiken dit materiaal zo graag, omdat het een veel betere manier van verwarmen met infrarood is dan de traditionele verwarmings methodes. Folie verdeelt de infraroodstraling zeer gelijkmatig over het oppervlak, beter dan bijvoorbeeld een verwarmingsmat doet. Verder verbruikt infrarood verwarmingsfolie veel minder energie. We kunnen u dus badkamer verwarming in de vloer, de muren of het plafond geven. Infrarood verwarming heeft veel voordelen in een badkamer. Dit is namelijk vaak één van de kleinere ruimtes in huis. Radiatoren kunnen u dan flink in de weg zitten. Wist u dat die radiatoren niet meer nodig zijn bij infraroodverwarming? We hoeven alleen achter uw muur of onder uw vloer een flinterdun laagje folie te installeren. Meer is er niet nodig om uw badkamer te verwarmen.

Nog meer voordelen van badkamer verwarming via infrarood

We noemden eerder al even dat ons infrarood folie veel minder energie verbruikt dan andere infrarood verwarmingsmethoden. Dit is niet de enige reden waarom deze verwarmingsmethode zo voordelig is. Ook de installatiekosten zijn namelijk laag. En wist u dat u, als u er voor kiest om overal infrarood verwarming te installeren, ook geen onderhoudskosten meer heeft? U heeft dan namelijk geen boiler meer nodig en het folie dat wij gebruiken kan wel 100 jaar meegaan! Zoals u ziet, valt de prijs van badkamer verwarming zo dus zeer mee. Er zijn nog meer voordelen aan verwarming via infraroodstralen. Juist in uw badkamer kan u last krijgen van schimmel, omdat er vaak condens ontstaat. Wist u dat infrarood verwarming condens tegengaat? En dat het ook het stof niet laat ronddwarrelen? Hiermee slaat u twee vliegen in één klap: geen schimmelvorming én minder last van een eventuele stofallergie.

Prijs infrarood verwarming badkamer? Neem contact op!

Wilt u uw badkamer verwarming voortaan via infrarood laten regelen? Dan wilt u natuurlijk wel dat dit door een specialist gebeurd. Een bedrijf die veel ervaring heeft met infrarood verwarming. Kies dan voor Termofol. Heeft u nog vragen over ons product? Bel ons dan op 026-2022088 of stuur een email naar info@termofol.nl. Wilt u meer weten over onze prijzen? U kunt ook ons online contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. Verder bieden wij ook nog twee thermostaten aan en een app om alles zo goed mogelijk te regelen. Termofol is er van A tot Z als het gaat om infrarood verwarming voor uw badkamer!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs