Infrarood thermofolie

Infrarood thermofolie: een duurzame manier van verwarming

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in infrarood folie? Dan moet u contact opnemen met Termofol. Wij importeren en verkopen deze thermofolie zowel aan bedrijven als particulieren. Dus wilt u uw bedrijfspand of huis voorbereiden op de toekomst met de nieuwste verwarmingsmethode? Kies dan voor de experts van Termofol. Wij weten alles over dit materiaal: waar het kan worden gebruikt, waar je op moet letten bij de installatie, etc. Bel of mail ons dus snel als u ons infrarood thermofolie wilt kopen.

Waarom u onze infrarood folie moet kopen

Heeft u op dit moment nog radiatoren in huis of in uw bedrijf? Dan maakt u nu nog gebruik van convectieverwarming. We noemen dit zo, omdat hierbij ongeveer de helft van de verwarming via de lucht wordt verspreid. Als u ervoor kiest onze infrarood thermofolie te kopen, gaat u over op stralingsverwarming. Dit is om heel veel redenen een voordelige keus. Ten eerste omdat de lucht in uw pand nu niet meer droog zal worden en ook niet meer stof zal verplaatsen. Ideaal als u last hebt van allergieën of droge ogen! Ten tweede zal uw pand er extra ruimte bijkrijgen. Als u gebruikt maakt van onze infrarood folie, heeft u namelijk geen boiler of radiatoren meer nodig. Ten derde zult u merken dat u veel kosten zult besparen: de installatie is namelijk niet duur, uw verbruikskosten zullen ook meevallen en u hoeft geen rekening te houden met onderhoud. Als laatste willen we het nog hebben over duurzaamheid en het milieu. Wist u namelijk dat infrarood thermofolie 100 jaar mee kan gaan? En dat Termofol dit folie levert met twee verschillende stroomsystemen, zodat u het ook kunt aansluiten op wind- of zonne-energie? Kies dus ook voor deze revolutionaire infrarood folie verwarming!

Waarom kiezen wij voor verwarming door infrarood thermofolie?

Misschien weet u wel wat af van infrarood verwarmingsmethodes. Vraagt u zich af waarom wij specifiek voor folie kiezen en niet voor bijvoorbeeld verwarmingsmatten of kabels? Daar zijn meerdere belangrijke redenen voor. Folie verwarmt een oppervlak gelijkmatiger dan oudere methodes en is geschikt voor zeer veel ruimtes en oppervlakken. Het kan in de vloer, muur of het plafond worden geïnstalleerd en zelfs in kussens of dekens. Het is dus een zeer veelzijdig product. Verder is het veel energiezuiniger dan andere bestaande oplossingen: infrarood folie verbruikt 50% minder energie dan verwarmingsmatten. Hebben we u overtuigd? Kies dan ook voor de infrarood folie verwarming van Termofol.

Kies voor de toekomst, kies voor infrarood thermofolie

Ziet u het wel zitten, zo’n mooi modern systeem om uw pand te verwarmen? Wilt u tegelijkertijd minder betalen voor verwarming en ook iets betekenen voor het milieu? Neem dan gauw contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vul hiervoor ons online contactformulier in. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 026-2022088 of stuur een email naar info@termofol.nl. Laat ons uw pand zo goed mogelijk verwarmen met het nieuwste van het nieuwste: infrarood thermofolie.

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs