Huis verwarmen met infrarood

Uw huis verwarmen met infrarood: een moderne, duurzame oplossing

Een huis verwarmen met infrarood: iets voor u? Deze moderne, elektrische verwarmingsmethode is geschikt voor veel ruimtes en veel oppervlakken. Termofol importeert en levert infrarood verwarmingsfolie van hoge kwaliteit. Wij zijn er niet alleen voor bedrijven, maar ook particulieren. Dus denkt u erover uw huis moderner te maken en kosten te besparen? Misschien is infrarood verwarming dan wel iets voor u! Wilt u dat wij het folie ook komen installeren? Natuurlijk, dit doen we graag. En heeft u dan ook nog een nieuwe thermostaat nodig? Kijk gauw welke optie het best past bij uw huis. Bent u bezorgd om het milieu, en lijkt alles steeds duurder te worden? Kies er dan ook voor uw huis te verwarmen met infrarood!

Wat is infrarood verwarming?

Er zijn verschillende manieren om uw huis te verwarmen. Ruwweg kunnen we spreken van convectieverwarming en stralingsverwarming. Radiatoren verwarmen de lucht; dat is convectieverwarming. Infrarood verwarmt door straling. Het gevoel van infraroodverwarming wordt wel eens vergeleken met zonnewarmte. Bij deze manier van verwarming wordt elektriciteit geleid door carbonvezels. Die kunnen in een paneel worden gevat of in een folie. Dit is waar Termofol de voorkeur aan geeft. Ons kwalitatieve product is ideaal voor het verwarmen van de meeste ruimtes in uw huis en zelfs uw caravan of camper. Het wordt vooral toegepast voor vloer-, muur- of plafondverwarming. Verder kan het ook worden gebruikt voor dekens, kussens of matten. Wij gebruiken dit materiaal zo graag, omdat het een veel betere manier van verwarmen met infrarood is dan de traditionele verwarmings methodes. Folie verdeelt de infraroodstraling zeer gelijkmatig over het oppervlak, beter dan bijvoorbeeld een verwarmingsmat doet. Verder verbruikt infrarood verwarmingsfolie 50% minder energie dan deze matten.

Nog meer voordelen van infrarood verwarmingsfolie

Wij zijn ervan overtuigd dat infrarood verwarming door middel van folie op dit moment een hele slimme verwarmingsmethode is. Waarom zeggen we dit? Het is, om mee te beginnen, heel voordelig om uw huis zo te verwarmen. U hoeft niet veel te betalen voor de installatie en de verbruikskosten zijn hetzelfde als een gaskachel. Verder is verwarmen met infrarood gebruiksvriendelijk. Er is geen onderhoud nodig en er komt extra ruimte in uw huis (de boiler en radiatoren gaan namelijk weg). En wist u dat infrarood folie een uitkomst kan zijn op tochtplekken? We kunnen bijvoorbeeld bij een balkondeur of keukendeur een smalle strip folie plaatsen. Hierdoor heeft u daar minder last van koude buitenlucht. Termofol biedt twee soorten infrarood verwarmingsfolie aan: één met wisselstroom en één met gelijkstroom. En dit brengt ons op het laatste, belangrijke voordeel: ons product is milieuvriendelijk. Het kan wel 100 jaar meegaan en door deze verschillende stroomsystemen kunnen we deze verwarming zelfs aansluiten op wind- en/of zonne-energie.

Laat ons uw huis verwarmen met infrarood

Hebben wij u overtuigd, wilt u ook zo’n modern verwarmingssysteem in huis? Kies dan voor ons infrarood verwarmingsfolie. Heeft u nog vragen over ons product? Bel ons dan op 026-2022088 of stuur een email naar info@termofol.nl. Wilt u meer weten over onze prijzen? U kunt ook ons online contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. Bereid u voor op de toekomst, laat uw huis verwarmen met infrarood!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs