Elektrisch verwarmen infrarood

Elektrisch verwarmen met infrarood: de moderne oplossing voor elk huis

Wilt u uw huis elektrisch verwarmen met infrarood? Schakel dan de specialistische hulp in van Termofol. Wij zijn importeur en leverancier van infrarood verwarmingsfolie. Onze klanten zijn zowel installatiebedrijven als particulieren. Verder zijn onze monteurs ook beschikbaar voor het installeren van deze verwarmingsmethode. Of u nu elektrische vloerverwarming wilt laten leggen, of juist verwarming in de muren of het plafond: wij kunnen u overal mee helpen. Is alles goed aangelegd? Dan kunt u ook nog kiezen uit twee hypermoderne thermostaten. Zo wordt het verwarmen van uw huis heel makkelijk! Kies er dus ook voor uw pand elektrisch te verwarmen met infrarood.

Informatie over onze elektrische infrarood verwarming

Termofol gebruikt de beste kwaliteit infrarood verwarmingsfolie. Dit flinterdunne materiaal is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van uw huis of bedrijfspand. Vooral voor vloer-, plafond- of muurverwarming is ons product ideaal. Onze manier van elektrisch verwarmen is veel effectiever dan het verwarmen met kabels of verwarmingsmatten. Dit komt omdat de folie de infraroodstraling veel gelijkmatiger over de ruimte verdeelt. Hierdoor is het oppervlak waar het is geïnstalleerd gelijkmatig warm en niet maar op één plek. Verder verbruikt deze verwarmingsmethode 50% minder energie dan verwarmingsmatten.

Kies ook voor de elektrische infrarood verwarming van Termofol

Waarom zijn wij zo overtuigd van de voordelen van deze verwarmingsmethode? Elektrische infrarood verwarming is een hele voordelige manier van verwarmen: u betaalt een redelijke prijs en de verbruikskosten zijn vergelijkbaar met een gaskachel. De folie is verder zeer gebruiksvriendelijk. De warmte wordt gelijkmatig door de hele ruimte verspreid. Ook vindt u het misschien mooi om te horen dat elektrisch verwarmen met infrarood de lucht in het pand niet droog maakt en geen stof in beweging brengt. Ideaal voor mensen met allergieën! Verder is deze verwarmingsmethode milieuvriendelijk. We bieden folie aan met twee soorten stroomsystemen: gelijkstroom en wisselstroom. Hierdoor kunnen we deze verwarming zelfs aansluiten op zonne- en/of windenergie.

Elektrische vloerverwarming: wij leggen het graag voor u!

Naast het leveren van infrarood verwarmingsfolie, zijn wij ook bereid alles voor u te installeren. Dus zit u er over te denken om elektrische vloerverwarming te laten leggen? Schakel dan de experts van Termofol in! Wij bieden u twee verschillende systemen infrarood vloerverwarming aan: directe infrarood vloerverwarming en vloerverwarming accumulatie. Bij beide systemen wordt de folie geïnstalleerd onder een warmtelaag, waar vervolgens nog een toplaag overheen gaat. Het verschil zit in de keuze van toplagen. Bij directe infrarood vloerverwarming is de toplaag bijvoorbeeld vloerbedekking, terwijl bij vloerverwarming accumulatie de toplaag o.a. pvc of parket is. Wist u dat wij zelfs elektrische vloerverwarming onder laminaat leggen? U ziet dus dat er heel veel mogelijkheden zijn wat betreft het installeren van elektrische vloerverwarming bij Termofol.

Kies nu voor elektrisch verwarmen met infrarood

Wilt u ook energie besparen als het gaat om het verwarmen van uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor de infrarood verwarmingsfolie van Termofol. Infrarood folie is voor heel veel doeleinden geschikt, of het nu gaat om elektrische vloerverwarming onder laminaat of muurverwarming. Heeft u nog vragen over ons product? Bel ons dan op 026-2022088 of mail naar info@termofol.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. Maak uw pand nog duurzamer, kies voor elektrisch verwarmen met infrarood!

Direct contact? Bel nu!
Wij voorzien u graag van advies
Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol?

Gebruiksvriendelijk & Duurzaam
Een product van topkwaliteit
10 jaar garantie
Europees gecertificeerd product
Gespecialiseerde monteurs