Algemeen vertegenwoordiger van de fabrikant FILM HEATING


polski english nederlands norsknorsk

tel. +31 614822000, info@termofol.nl

Mogelijke toepassingen infraroodverwarmingsfolie


elektryczne ogrzewanie podlogowe folia grzewcza

Vloerverwarming met infraroodverwarmingfolie

Infraroodvloerverwarming kan aanzienlijke vermindering aanbrengen van de gemiddelde temperatuur van de lucht zonder dat het comfort in de kamers daalt. Geschat wordt dat deze moderne oplossing kan leiden tot besparing tot 20% van de energie die nodig is om uw huis te verwarmen. Hoge kwaliteit gecombineerd met brede functionaliteit en relatief lage kosten, verhoogt aanzienlijk het thermisch comfort van het appartement, huis of kantoor. Infraroodvloerverwarming is nagenoeg onmerkbaar, maar zeker een unieke warmtebron, die ons de mogelijkheid biedt van een regeling van de ruimte, zonder dat de bruikbare oppervlakte vermindert hoeft te worden. Opmerkelijk is vooral een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid - 30 jaar garantie.


Wij bieden u de Infraroodvloerverwarming in twee systemen:

 • Direct Infraroodinfraroodvloerverwarming rechtstreeks gemonteerd.
 • Vloerverwarming accumulatie - het systeem geïnstalleerd onder een warmte laag, waar vloer tegels, laminaat of parket de toplaag vormen.

 


Elektrische muurverwarming folieverwarmingogrzewanie scienne folie grzejne

Verwarming van de wand zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling over de gehele hoogte van de ruimte. Het wordt gekenmerkt door een gebrek aan luchtcirculatie door warmteoverdracht van straling naar de ruimte. Elementen van de afwerking van de muren zijn gipsplaten met of zonder afwerking, gelamineerde platen of wandpanelen.

Verwarming- plafondmontage waar het niet mogelijk is om de vloer of wand te verwarmen door een gebrek aan vrije ruimte. 

 


Radiatoren

Wij bieden infraroodverwarmingsfolies 400W / m2 die kan worden gebruikt om uw eigen radiator te creëren. Bij het installeren van de infraroodverwarmingsfolie achter gipsplaten of  natuursteen verkrijgen wij een verwarming met een laag elektriciteitsverbruik, hoge efficiëntie en dankzij de temperatuurregelaar hebben wij de volledige controle over de temperatuur en onze verwarming zal ongeveer 30% minder elektriciteit verbruiken in vergelijking met het volledige vermogen.

 

 


podgrzewane lustro folia grzewcza

Verwarmde spiegels

Het gebruik van infraroodfolieverwarming achter een spiegel zorgt deze ervoor dat de spiegel niet beslaat(condese vorming) en bovendien zal de spiegel veranderen in een radiator. De radiator, in dit geval de spiegel biedt de mogelijkheid om het thermisch comfort van de badkamer in een korte tijd te verhogen.

 

 

 


Verwarmen van Openbare Gebouwen

Infraroodverwarmingsfolie is ideaal als verwarmingselement in de primaire verwarmingssystemen van openbare gebouwen.  Snelle opwarming zorgt voor lage operationele kosten en de straling verwarmt de bezoekers in een korte tijd. Wij installeren zonale systemen waarmee wij een zone kunnen activeren, afhankelijk van het aantal bezoekers.


Overige

Voorbeelden van het gebruik van infraroodverwarmingsfolie:

 

 • Balkon ramen en tentoonstelling oppervlakken - die het grootste warmteverlies genereren. Bij montage van de strook verwarmingsfolie in het gebied onder de vloer, creëren wij een gordijnbarrière, die het binnenstromen van koude lucht vermindert. Deze functie voldoet aan de functie vloer radiator.
 • Verwarmingskussens - Ons product is bij uitstek geschikt voor alle soorten kussens, matten, dekens waar verwarming spanning constant en variabel uit te voeren is.
 • Verwarming camper / camping - Folie aangedreven DC is ideaal voor het verwarmen van caravans, bungalows waar geen toegang is tot 230V. Dit systeem kan worden aangesloten op een accu of rechtstreeks op zonnepanelen of windturbines.

 

  TERMOFOL

  Johannes Huddeweg 15C
  6827 CA  Arnhem  
  tel : +31 614822000

  info@termofol.nl